Indoor Rotterdam Ahoy

Wat was het een week.

Afgelopen dinsdag kregen we telefoon dat we konden gaan rijden in Ahoy. We hadden net alles weer terug gemonteerd na wat wijzigingen na Zwolle. Dus woensdagavond voor het donker werd de motor gestart.

Motor liep goed, alleen bleek dat we de spanpoelie gefixeerd hadden.

Doordat deze niet meer rond draaide, werden allen tanden van de riem verwijderd.

Donderdag morgen flink wat rond gebeld en uiteindelijk met de hulp van Ammertech.nl een riem van de leverancier laten komen. Vrijdag morgen kregen we daar het verlossende telefoontje over. Dus vrijdag middag snel opgehaald en de laatste zaken gemonteerd.

Dus vol goede moed zaterdag morgen naar Ahoy gegaan.

Ongelofelijk veel mooie reacties gekregen dat we daar mochten rijden. We kregen veel bekijks van de toeschouwers. 

Na zelf de middag ook toeschouwer te zijn geweest van de andere klassen, was het 's avonds onze beurt. Na de prostock klasse waren wij als laatste deelnemer. Een mooie baan lag er klaar voor iedereen, dus dat moest geen probleem zijn. Vanwege de zachte regen die er viel, stonden we opgesteld onder de tent van de Poker Face. Voor het warm draaien daar maar even onderuit gereden, starten en alles werkte zoals bedoeld. Riem volgde onze nieuwe spanner en poelies. Mooi.

Nadat de Little Bandit haar proeftrek over had gereden was het aan ons.

De trekker de baan op gereden, mooi voor de sleepwagen gezet, aangehaakt en strak gezet. Nu was het aan John.

Langzaam werd de druk opgebouwd en op het moment dat de turbo's wakker werden, remmen los en vol erop.

De baan in Ahoy is tenslotte maar 60m. In een mooie balans midden over de baan ging het richting de finishlijn. Door een kleine correctie werd deze helaas niet gehaald, maar de run stond als een huis. 48,10 was het resultaat, goed voor een 7de plek.

 

We hebben weer veel geleerd voor het buitensezoen. Nog een paar zaken aanpassen in het brandstofsysteem.

Door de nieuwe pomp is het systeem wat we uitgewerkt hebben nog niet op het gewenste nivo. We krijgen er voldoende in, nu de randvoorwaarden nog.

Reactie schrijven

Commentaren: 0