Wedstrijd Putten

Na de wederom  onstuimige run in Made werd het tijd om nog ernstiger en dieper na te gaan denken. Nou ja, het waren eigenlijk vooral een aantal heldere momenten waarna de slotsom was dat het bewerken van de banden afgelopen winter misschien toch een andere uitwerking had gehad dan gedacht. Dus de slijptol werd weer ter hand genomen om de banden nog eens onder handen te nemen. Eén avond per band later en wat kleine aanpassingen verder was het team klaar voor de volgende wedstrijd. Dit had Eext moeten zijn maar door de overvloedige regenval de week er voor en de weersverwachting voor de zaterdag zelf werd de wedstrijd helaas afgelast. Een week later stond de Beachpull op het programma dus met de gebruikelijke goede moed vertrok het team naar het Strand Nulde (bij Putten).  Met de neus van de bus bijna in de rietkraag werd een prima plekje gevonden in het rennerskwartier.

De Mini Unlimiteds stond als 3e klasse op de baan aan de “Waterkant” op het programma waarbij alles in ‘Floatingfinish’ zou worden gereden, dus een strakke afstelling van de sleepwagen zonder finale. Met een deel van het team vooraan op de tribune en de rest uiteraard op en rondom de Backdraftmocht als 7e worden aangehaakt. En tja… net als op de vorige wedstrijden ging de tractor snel weer mooi hangen, MAAR….. nu ging hij rechtuit zonder rare bokkesprongen de baan over!!! Keigaaf! Net als bij de vele mooie runs van vorige seizoen kwam de vuist van blijdschap weer uit de rolkooi (je zou bijna last krijgen van de schouder…). Blije gezichten alom, dit was de run waar zo lang op was gewacht! O ja, en de afstand: 76,80 meter. Maar belangrijker: De Backdraft lijkt terug van weggeweest! 

Tevreden en eens zonder vraagtekens in het hoofd ging het team weer naar Veghel waar in de loop van de week het gebruikelijke onderhoud kon worden gepleegd en er kon worden voorbereid op de volgende wedstrijd, ditmaal in Cadzand, aan de Zeeuwse kust.

Reactie schrijven

Commentaren: 0