Putten

Zal je net zien: Op de dag dat we als teamuitje een dagje naar het strand hebben gepland blijken ze daar ook net een tractor pulling wedstrijd te houden… en dus ook de tractor maar meegenomen, konden we meteen kijken of het brainstormen na Eext zijn vruchten zou afwerpen. De wedstrijd in Putten (Strand Nulde) was er ook een voor de Eurocup, aangevuld met een aantal buitenlandse machines stonden er in totaal 18 tractoren aan de start. Helaas was vlak voor de wedstrijd bekend gemaakt dat Poker Face in Eext dusdanige schade had opgelopen dat zij dit seizoen niet meer aan de start zullen verschijnen. ‘Helaas’ gold eigenlijk ook wel voor de run… Kort samengevat hebben de uitgewerkte ideeën juist niet gebracht wat we hadden gehoopt, daarnaast zaten we vooral ook fout met de bandenspanning, met als gevolg een onstabiele run en een ontevreden gevoel. Laten we het er op houden dat we wel eens betere teamuitjes hebben gehad. Nou ja, we hebben nu weer een paar weken rust om ons te bezinnen voordat de volgende wedstrijd op de kalender staat, de traditionele wedstrijd in Lochem op 4 augustus. Volgende week zaterdag nog wel even naar Aagtekerke om onze grote zus te ondersteunen tijdens hun wedstrijd aldaar. Wordt vervolgd…. 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0