Seizoen 2018, winter 2019

Allereerst een gezond en krachtig 2019.

FULL PULL

 

Eerst even terug kijken naar het afgelopen seizoen.

Zoals elke winter wederom veranderingen doorgevoerd aan trekker en motor. De stand van de neus wat omhoog gebracht, zodat we sneller in balans zouden zijn. 

Nou dat werkte echt goed voor de eerste twee wedstrijden, Stroe en Anholt. 

Daardoor redelijk wat vertrouwen opgebouwd en besloten dat het tijd werd om nieuwe banden te monteren met nieuwe velgen. Dit leverde ons de volgende wedstrijden veel werk op. Made kwam de neus hoog en viel hard, Oudenhoorn een redelijke run, Eext en Putten waren onstuimig en Lochem was het absoluten dieptepunt. Hier kwamen op de compleet verkeerde zijde van de baan waardoor de trekker een heel rare beweging maakte en op zijn zijde belande. Niet echt wat je wilt.

Gelukkig bleek dat de trekker goed gebouwd was en konden we met wat werk aan de steigerbegrenzers en stuurinrichting weer op pad

 naar de wedstrijd in Alphen. Daar, met wat kleine veranderingen aan de banden en trekhaak, konden we voor het laatst in seizoen 2018 aantreden voor een nieuwe sleepwagen. Gelukkig, met een hele mooie run konden we toch nog het seizoen met een goed gevoel afsluiten.

 

Weer veel geleerd dus en daar zijn we de afgelopen maanden dan ook druk mee geweest om verder door te voeren in het frame.

Frame staat nu bij onze sponsor Bobeco om gespoten te gaan worden.

Wanneer het frame klaar is gaan we wederom volgas verder om de trekker klaar te krijgen voor de eerste wedstrijd in 2019, indoor Zwolle.

Dat gaat nog flink wat werk worden met alle vernieuwingen, maar we gaan er hard aan werken.

 

Ook wij als team zijn wij dankbaar voor alle steun die we mogen ontvangen van de verschillende sponsoren en club van 50 leden.

Stork Veghel

BFS airflow-research Dronten

Visser  Diesel Center 's Hertogenbosch

Dewetron Breda

Hoogstede Nistelrode

Bobeco Oud Gastel

Vugts Schijndel

Normex Schijndel

Kling Nistelrode

Nauta Sneek

Chauffeurplaats.nl

HVM parts - Silkolene Olieën

Club van 50

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0