· 

Oudenhoorn 2019

Oudenhoorn 2019 in drie woorden samengevat: Ja, echt wel!!

 

Was het in Made een week er voor bijna helemaal goed, nu was het echt helemaal goed. Nou ja, oké, na afloop was niet alles meer even scherp… 

 

 

Deze keer echt alles meegenomen: datalogger: check; tractor: check; cake: check; etc.: check….

Op tijd vertrokken naar de Zuid-Hollandse eilanden, een mooi plekje in het rennerskwartier, de gebruikelijke goede aanloop, alles prima in orde. Onze klasse stond deze keer als laatste op het programma, dat was mede ook de reden dat we niet op de uitnodiging waren ingegaan om de volgende dag in Anholt (D) aan de start te komen, de tijd ertussen (terugreis, tractor checken, nachtrust..) was gewoon te kort.

We hadden besloten om na de run in Made niets te veranderen aan de tractor. Hopelijk weer een goede run maken, deze keer wel binnen de lijntjes, en mét gegevens van de datalogger weer naar huis.

 

De No Mercy sleepwagen stond prachtig afgesteld, met even voor onze eigen run een hele mooie opsteker voor onze Brabantse concullega Reny Mission Impossible. Die is al lang aan het stoeien om met de Allison een goede run te maken, regelmatig geplaagd door grote en kleine problemen. Maar deze keer was het eindelijk raak, een geweldige run met prima lopende motor!!

En ja, dat werd het gelukkig ook voor ons! Een tikje lastige start met wat weinig grip, maar verder…. helemaal goed. Prima balans, stabiel en qua afstand vergelijkbaar met de run in Made maar nu binnen de lijntjes!  Weliswaar onderaan in de uitslagen, maar zeker in de top qua gevoel. Enig minpuntje is dat er wel wat werk in de achtertuin zal moeten plaatsvinden. De banden hebben bij het spinnen bij de start en het uitspinnen aan het eind wel geleden en dus zal er iets moeten worden bijgeslepen aan het rubber. Verder even een paar weken relatieve rust tot de Beachpull in Putten op 13 juli.

 

Wordt vervolgd.....

Reactie schrijven

Commentaren: 0