Montfoort 2021

Vorige week begonnen met “Jaaa!”, nu even “Tja”.
Oké natuurlijk heel blij dat we weer gas konden geven, afgelopen zaterdag mochten we richting Montfoort waar de organisatie van de PJGU
 Zuid West Utrecht het voor elkaar had weten te krijgen om een wedstrijd te organiseren. Organisaties die iets organiseren klinkt logisch, maar het is de afgelopen tijd toch wel duidelijk geworden dat het zeker niet gewoon is. Grote dank dus dat zij het voor elkaar hebben weten te krijgen en zelfs met publiek, zij het qua aantal beperkt tot 750 man/vrouw/personen. 
Wat dat betreft alles prima in orde. Iets wat niet kon worden gezegd over onze run ter plekke. Na de runs in Made een paar kleine dingetjes aangepast om zo een stap vooruit te kunnen maken (of op zijn minst mini stapjes)
, banden, trekhaak, brandstofsysteem, niet veel, een paar kleine dingetjes, maar alles bij elkaar wel teveel bleek al gauw. Na slechts 4,29 meter ging het al mis bij het brandstofsysteem en was het over en uit helaas. Maar goed, de tegeltjeswijsheid ”Alle verandering is geen verbetering” waar gemaakt, in de korte afstand toch veel geleerd, terug naar Veghel en terug naar oude instellingen. En dan over twee weken, op 28 augustus weer vooruit naar de volgende wedstrijd in de spreekwoordelijke achtertuin, een stukske verderop in Bakel.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0