Paar dagen voor het EK

En dan denk je dat het seizoen is afgelopen…. 


en dan zijn we als team toch allemaal personen die goed met beide benen op de grond kunnen blijven staan…. 


maar dan komt ineens het bericht dat doordat er een grote afvaardiging vanuit Nederland naar het Europees Kampioenschap in Denemarken mag en een paar geplaatste teams niet van de gelegenheid gebruik (kan) maken om naar dit EK te gaan… 


dat wij ook naar het EK mogen!! 


Dan is het maar goed dat we even stevig op de grond staan!


 ‘Dè minde nie!!!’ 


Nou was de trekker alleen nog maar even onder een dekentje aan de winterslaap begonnen en een deel van het team toch al van plan om gewoon naar Brande af te reizen maar dit is andere koek, wel zeer smakelijk natuurlijk. En gelukkig had het team van D’n Aerdvruter al een algemeen aanbod gedaan om voor welke passende deelnemer dan ook vervoer heen en weer te verzorgen, hun Superstock rijdt niet op het EK maar zij gaan toch wel die kant op. 

Bedankt! 

En zo gaat de trekker na alles gecheckt en klaar gemaakt te hebben met de Vruters in de trailer onderweg, ons team er grotendeels achteraan om komend weekend (flink vereerd) ons beste beentje voor te zetten! 


Het EK wordt overigens verreden op vrijdagavond en zaterdag, onze klasse zal als eerste starten op de vrijdag. Dan kunnen we daarna rustig bijkomen van de ervaring… Houdoe!! (of ‘vi ses’ zoals ze het in Brande zeggen geloof ik).